Veel overlast op de weg

376

BADHOEVEDORP – Het wegverkeer ondervindt vrijdagochtend weer veel last van sneeuw en gladheid. Het KNMI heeft code geel voor gevaarlijk weer afgegeven voor het hele land.

Veel overlast op de wegDoor sneeuwbuien, sneeuwresten of bevriezing van natte weggedeelten is het volgens het KNMI op veel plaatsen glad. In de loop van de ochtend verdwijnt de gladheid. Vanavond is er met name landinwaarts opnieuw kans op gladheid als gevolg van (natte) sneeuw.

Van de weg

Even voor half zes reed op de A2 een vrachtwagen door de middengeleider. Hij staat nog wel rechtop, maar is flink beschadigd. Op de A15 bij Sliedrecht raakten een grote bestelbus en een personenauto elkaar. De linkerrijstrook is afgesloten en mogelijk is er schade aan de geleiderail. Er staat 4 kilometer file.

Ook gebeurde een ongeluk op de A27 Almere – Utrecht. Op het knooppunt Eemnes kwam een auto op z’n kop terecht, de verbindingsweg naar de A1 richting Amersfoort is afgesloten. Net voorbij het knooppunt Coenplein op de binnenring van de A10 vond een ongeluk plaats waarvoor de rijbaan lange tijd afgesloten blijft. Verkeer wordt via de af- en toerit geleid. (Bron: VID/Foto: Weginspecteur Kim)

Bekijk het actuele weer
Bekijk de actuele fileberichten

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief