Veel geschaarde vrachtwagens

457

BADHOEVEDORP – Door de sneeuw die vannacht en vanochtend op grote schaal is gevallen en nog valt, hebben zich een flink aantal ongevallen voorgedaan. Tot zes uur was het rustig, maar toen begonnen de problemen zich op te stapelen, waarbij het grote aantal geschaarde vrachtwagens opvallend is.Veel geschaarde vrachtwagensDe meeste problemen deden zich voor bij Den Bosch waar maar liefst drie vrachtwagens schaarden op de hoofdrijbaan van de A2. Verkeer werd geadviseerd via de parallelbaan te rijden. Bij Eindhoven bleek de fly-over van knooppunt De Hogt een te grote en gladde helling voor meerdere vrachtwagens die nu aan de voet van de fly-over staan. Bij Den Bosch kan het verkeer via de parallelbaan rijden, bij Eindhoven juist weer via de hoofdrijbaan.

Om half acht schaarde ook nog een vrachtwagen bij Knooppunt Ekkersweijer, daar zijn drie rijstroken dicht. 

Bij Rotterdam schaarde een vrachtwagen op de A15 ter hoogte van knooppunt Benelux. De rijbaan is daar afgesloten, het verkeer wordt de A4 richting Vlaardingen op geleid en kan daar weer keren. 
Problemen zijn er ook op de N59: ook daar schaarde een vrachtwagen ter hoogte van de kruising met de N215. De rijbanen in beide richtingen zijn afgesloten.

Op de A16 richting Breda schaarde ook een vrachtwagen. Op de Moerdijkbrug zijn twee rijstroken afgesloten.
Op knooppunt Princeville op de A58 is de rijbaan afgesloten nadat een vrachtwagen richting Breda.

binnenvaartsneeuwRond negen uur reed op de A2 richting Maastricht bij Weert een vrachtwagen in op een personenauto bij Weert op de A2 richting Maastricht. Volgens de eerste melding is er sprake van beknelling, de hulpdiensten zijn onderweg. 

De A27 richting Breda is afgesloten bij Werkendam: een geschaarde vrachtwagen blokkeert de gehele rijbaan. De dieseltank van de vrachtwagen is lek geraakt. Verkeer wordt bij Werkendam van de weg gehaald en moet zelf een weg zoeken via Nieuwendijk of Almkerk. (Bron: VID)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief