Van Hooft Transport ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

550

Directeur Arie van Hooft van Van Hooft Transport uit Hoevelaken heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. De transportondernemer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen.

Van Hooft Transport ontvangt Keurmerk Transport en LogistiekVan Hooft is een familiebedrijf waar sinds haar oprichting in 1967, kwaliteit en betrouwbaarheid voor de klant centraal staan. Het bedrijf is al sinds 1990 ISO gecertificeerd en sinds 1999 in het bezit van het VCA certificaat. Ook is de onderneming uit Hoevelaken in 2008 al bekroond met de TLN Ondernemersprijs en voegt daar sinds vandaag het Keurmerk Transport en Logistiek aan toe.

Exceptioneel
Van Hooft is gespecialiseerd in het exceptioneel transport en het vervoeren van zware objecten. Hiervoor wordt ondermeer gebruik gemaakt van een aantal speciale zware autolaadkranen tot maar liefs 175 ton/meter. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan. Van Hooft wil zich met dit Keurmerk zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Keurmerk
Het Keurmerk 
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor ondermeer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter