Van Es Logistics ontvangt keurmerk TLN

506

Van Es Logistics uit Aalsmeer heeft onlangs het Keurmerk Transport en Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN)w3 ontvangen. Van Es Logistics laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen.

Van Es Logistics is actief in het sierteeltvervoer en beschikt over een eigen vestiging op veilingcentrum Aalsmeer. Van Es Logistics is onderdeel van de coöperatie Greenport Logistics met zeven andere logistieke dienstverleners, waaronder ook De Winter Logistics. De sierteeltvervoerder is mede hierdoor ook werkzaam op andere veilcentra, namelijk Van Es Logistics ontvangt keurmerk TLNNaaldwijk, Aalsmeer, Rijnsburg, Bleiswijk en Venlo/Herongen. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan. Met de deelname aan het Keurmerk Transport en Logistiek, wil Van Es Logistics zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Van Es Logistics heeft het Keurmerk Transport en Logistiek met de specialisatie Sierteeltvervoer ontvangen. De specialisatie staat daarbij garant voor de vakkennis en inzet van het juiste materieel.

Het Keurmerk
Volgens Bas Ruiterman – coördinator Kwaliteit binnen Van Es Logistics – laat het Keurmerk Transport en Logistiek zien dat de logistieke dienstverlener een betrouwbare partner is voor opdrachtgevers en dat maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus genomen wordt. ‘We leiden ons bedrijf met respect voor mens, natuur en maatschappij. Dat straalt weer positief af op ons imago.’ (Bron: Van Es Logistics)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief