Van Duuren Districenters sneller naar de Balkan

492

Van Duuren Districenters heeft het vervoer van goederen naar de Balkan verbeterd. Samen met de nieuwe partner Delamode Balkans, vervoert Van Duuren lading naar Servië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro, Kosovo, Albanië en Macedonië.

Van Duuren Districenters sneller naar de BalkanOp vrijdag worden de goederen geladen bij ons depot in Vianen, waarna onze chauffeurs richting Belgrado (Servië) vertrekken. De auto komt op woensdag bij de Terminal in Belgrado aan. Vanaf deze terminal wordt geheel Servië in 24 uur geleverd. Voor Kosovo, Macedonië, Montenegro en Bosnië en Herzegovina geldt een levertijd van 48 uur. Zendingen naar Albanië arriveren in 72 uur.

‘Groot voordeel is dat we de douane-formaliteiten voor zendingen naar alle bestemmingen in Servië kunnen regelen in de terminal in Belgrado’, meldt Van Duuren. ‘Hierdoor zijn de looptijden naar al deze landen korter en kunnen wij voordeligere tarieven aanbieden.’

Looptijden

Voor de importzendingen vanaf de Balkan landen gelden de volgende looptijden: Vanaf Belgrado: vertrek op woensdag, aankomst op maandag in Vianen. Dinsdag leveren we in geheel Nederland. In de dagen voorafgaand aan het vertrek vanuit Belgrado worden de zendingen afgehaald in de Balkan landen. (Bron: Van Duuren Districenters)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief