Van Duijn & Zn. ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

729

Transportbedrijf Van Duijn en Zn. heeft uit handen van TLN-regiomanager Erik-Jan Blook het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) ontvangen. Van Duijn & Zn. laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Van Duijn & Zn. ontvangt Keurmerk Transport en LogistiekHet keurmerk werd overhandigd aan Elco van Duijn en Johan Moerman. Elco is directeur en de derde generatie die – samen met zijn broer Marcel – aan het roer staat van het familiebedrijf. Johan is kwaliteitsmanager en onder andere verantwoordelijk voor het behalen van het Keurmerk Transport en Logistiek.

Bleiswijk
Van Duijn & Zn. is gespecialiseerd in het vervoer van verse, gekoelde en diepvriesproducten van en naar Noord-Europa, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.  Van Duijn heeft vestigingen in De Lier, Hansweert en Bleiswijk. In mei heeft Van Duijn het koel- en vrieshuis in Bleiswijk geopend. Op korte termijn wordt deze vestiging ook onder het keurmerk gebracht. Van Duijn was al HACCP, VWA en FORS gecertificeerd. Met het behalen van het keurmerk heeft Van Duijn de processen in het bedrijf in kaart gebracht en de kwaliteit van de dienstverlening verder verbeterd.

Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter