Van der Veekenpenning voor Rob Bagchus

527

ROTTERDAM – Rob Bagchus heeft donderdag de Van der Veekenpenning uit handen van de gemeentesecretaris van de gemeente Rotterdam, de heer Philippe Raets ontvangen. De Van der Veekenpenning werd Rob Bagchus opgespeld tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Marine Club Rotterdam waar hij afscheid nam als bestuurslid.

ECT komt met maatregelen tegen wachttijden binnenvaartRob Bagchus ontving de Van der Veekenpenning voor zijn actieve rol en betrokkenheid binnen de Rotterdamse haven. Binnen de Marine Club Rotterdam was hij vijftien jaar bestuurslid en in de regio Rotterdam vervult hij over een langere periode diverse bestuurlijke functies. Rob Bagchus is sinds 2009 werkzaam als Chief Public Affairs & Public Relations Officer bij Europe Container Terminals (ECT).

Johan van der Veekenpenning

Deze penning werd in 1993 ingesteld en is vernoemd naar Johan van der Veeken (1549 – 1616). De uit Antwerpen afkomstige Van der Veeken vestigde zich in 1583 in Rotterdam. Hij was in hoge mate actief in de handel en scheepvaart en adviseerde het toenmalige gemeentebestuur. De penning is bedoeld voor mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de economische ontwikkeling van Rotterdam. (Bron: ECT)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief