UPS-dochter Kiala gaat met pakketten verder de grens over

586

Nederlands consumenten kunnen via Kiala, een dochter van UPS, vanuit alle Kiala-punten in Nederland pakketen versturen naar Kiala-punten in België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. De nieuwe service is beschikbaar voor pakketten onder de vijftien kilo.

Via kiala.nl kunnen consumenten een Kiala-punt selecteren, waarnaar ze hun pakket willen versturen, en een label uitprinten. UPS-dochter Kiala gaat met pakketten verder de grens overVervolgens geven ze het pakket af bij één van de 700 Kiala-punten in heel Nederland. Deze bevinden zich op retaillocaties, zoals tabakszaken, benzinestations en supermarkten. Kiala biedt ook aanvullende dekkingen aan voor grensoverschrijdende verzendingen. Zowel de verzender als de ontvanger kunnen het pakket van begin tot eind volgen en ontvangen een melding wanneer het pakket is aangekomen.

UPS-dochter

UPS kocht Kiala in februari 2012. Kiala was al geïmplementeerd in de Benelux, Frankrijk en Spanje, en is inmiddels ook geïntroduceerd in het Verenigd Koninkrijk als UPS Access PointTM en in Duitsland als UPS Paket ShopTM. Het huidige netwerk telt meer dan 12.000 locaties in zeven Europese markten en er is ruimte voor verdere uitbreiding. (Bron: Kiala)

Bekijk de foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief