Unifeeder wil United Feeder Services over
nemen

1717

Unifeeder wil United Feeder Services Ltd (UFS) overnemen. Beide partijen hebben al overeenstemming bereikt, maar de deal moet nog worden goedgekeurd door de autoriteiten. Eind oktober moet de overnamen dan een feit zijn.

Unifeeder neemt United Feeder Services over
De twee bedrijven bieden straks een feedernetwerk aan in Noord-Europa en in het Middellandse Zeegebied. Unifeeder en UFS blijven wel afzonderlijke bedrijven, maar gaan meer samenwerken om de diensten en activiteiten te verbeteren en aan te passen aan de hoge eisen van de klanten.

Concurrentievermogen
Volgens CEO Jesper Kristensen van Unifeeder hebben beide bedrijven een sterke geschiedenis in het aanbieden van aantrekkelijke transportoplossingen. ‘Samen zijn we in staat om onze service te verhogen, want de klanten stellen steeds hogere eisen. De schaalvoordelen van de samenwerking zijn de sleutel voor ons concurrentievermogen op de lange termijn. Deze transactie past dan ook heel goed bij de ambitie van Unifeeders om het beste feeder -en shortseaproduct op de markt te leveren. De combinatie maakt ons sterk in zowel Noord-Europa , alsmede in de Middellandse Zee.’

Ervaring en kennis
Voorzitter Cecilia Eckelmann – Batistello van UFS wijst op de aanzienlijke ervaring en kennis die haar bedrijf meeebrengt. ‘UFS is groot in de feedermarkt rond de Middellandse Zee. We hebben een uitgebreid netwerk van diensten van het Iberisch schiereiland tot aan de Zwarte Zee. We hebben een reputatie opgebouwd als een betrouwbare feederoperator. Daar profiteert Unifeeder straks ook van. Samen gaan we ons inspannen om nog beter te voldoen aan de om de behoeften van onze klanten.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter