UASC wil een grotere rol spelen in vervoer reefer containers

416

ABU DHABI – United Arab Shipping Company (UASC) wil een van de grootste vervoerders in de wereld worden van reefer containers. De rederij maakte onlangs in Dubai bekend dat de uitbreiding in de reefermarkt een van de belangrijkste punten is voor de toekomstige groei van het bedrijf.

UASC wil een grotere rol spelen in vervoer reefer containersIn samenwerking met Hamburg Süd biedt UASC nu ook vervoer van reefer containers aan naar Zuid-Amerika.’We willen dat klanten bij het vervoer van reefer containers het eerst aan ons denken’, zegt hoofd reefer containers Gareth Madsen van UASC. ‘En dat geldt niet langer alleen voor containers van en naar het Midden-Oosten. Dat doen we onder meer met de aanschaf van grotere en zuiniger schepen en het zoeken van samenwerking.’

Nieuwbouw

Onlangs maakte UASC bekend zeventien nieuwe containerschepen te gaan bouwen. Dat zijn elf containerschepen van 14.500 teu en zes schepen van 18.800 teu. Verder gaat de rederij de diensten uitbreiden in samenwerking met CMA CGM en China Shipping Container Lines in de Ocean Three alliantie en Hamburg Süd. (Bron: UASC)

Meer nieuws over UASC:
UASC en Hamburg Süd gaan samenwerken op containerlijnen
CMA-CGM werkt met CSCL en UASC samen in Ocean Three
Nog een megacontainerschip van 18.000 teu voor UASC
Rederij UASC bestelt nog eens zes containerschepen van 14.000 teu

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief