Tweede gipsvaart Gyproc arriveert op Dag van de Bouw

754

Bij Van Keulen Hout en Bouwmaterialen in Amsterdam-Noord arriveert zaterdag 1 juni de tweede ‘gipsvaart’. Via de binnenvaart levert Gyproc 700 pallets gipsplaten en andere gipsproducten.

Tweede gipsvaart Gyproc arriveert op Dag van de BouwDeze levering over water vervangt 35 vrachtwagens, zorgt voor 35% minder CO2-uitstoot en ontlast de verkeersdruk op de ring A10 rond Amsterdam. ‘Duurzame distributie’, noemt Van Keulen het. ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een werkwoord. Veel bedrijven dragen het uit, maar Van Keulen voert het uit.’

Dag van de Bouw
Op zaterdag 1 juni vindt de 8e editie van de ‘Dag van de Bouw’ plaats. Tijdens de Dag van de Bouw stellen leden van Bouwend Nederland bouw- en infraprojecten open voor het grote publiek, zoals wegen, spoorwegen, vaarwegen, woningen, winkelcentra, kantoorpanden, zorg- en sportaccommodaties en scholen. De Dag van de Bouw is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ die werkgeversvereniging Bouwend Nederland samen met haar leden voert. Elke locatie is gratis te bezoeken. Het groeiende aantal bezoekers -vorig jaar 115.000- toont aan dat de dag in een grote behoefte voorziet.

Ook Van Keulen Hout en Bouwmaterialen opent tijdens de Dag van de Bouw de poorten. Wilt u zien hoe het binnenvaartschip aan onze kade wordt gelost? Bezoek Van Keulen dan tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 1 juni. Tussen 07.00 en 11.00 uur bent u van harte welkom aan de tt. Vasumweg 151 in Amsterdam-Noord.