Twee nieuwe DAF CF trekkers voor Sluyter Logistics

596

Sluyter Logistics heeft onlangs twee nieuwe DAF CF 370 FT trekkers in gebruik genomen. Hans Wijnmaalen van Truckland Zuid-Holland overhandigde de trekkers aan vestigingsdirecteur Etienne Odems van Sluyter Logistics Rotterdam.

Twee nieuwe DAF CF trekkers voor Sluyter LogisticsDe DAF CF 370 FT zijn uitgerust met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, dakspoiler en fenders, en Cornering Lights die mee schijnen in de rijrichting. Sluyter zet de trekkers in voor groupagevervoer (vanaf één pallet) in de Benelux.

Sluyter Logistics

Met 275 medewerkers en 150 trekkers en bakwagens verzorgt Sluyter Logistics dagelijks vanuit negen vestigingen zee- en luchtvrachtgroupage, distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en container transport. Sluyter Logistics heeft centra in Assen, Tilburg, Twello, Purmerend en Maastricht en heeft een deelneming in IWS (luchtvrachtvervoerder) Vepco (container transport) en een partnership met Corneel GeertsTransportgroup in Wijnegem (België). (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief