Twee gewonden bij explosie tankauto Rotterdam Hoogvliet

581

ROTTERDAM – Twee mannen van 34 en 46 jaar uit Hoogvliet en Poortugaal zijn donderdagmorgen gewond geraakt bij een explosie van een brandstof-tankauto in Rotterdam Beide mannen liepen brandwonden op en zijn naar een brandwondencentrum gebracht. De toestand van man uit Hoogvliet is zeer ernstig.

politieRond half tien vond een ontploffing plaats in een reparatiebedrijf voor tankauto’s aan de Schrijnwerkersstraat. De tankwagen stond daar voor reparatie gestald en was op het moment van de ontploffing nagenoeg leeg en ongereinigd. Twee medewerkers van het bedrijf waren bij de vrachtwagen aan het werk.

Direct na de ontploffing volgde een grote brand in het pand. De brandweer was er snel bij en had de vlammen snel geblust. Het pand waarin het reparatiebedrijf was gevestigd en omliggende bedrijven werden korte tijd ontruimd. Toen er geen rookontwikkeling meer was en geen gevaarlijke stoffen gemeten waren, konden de medewerkers van de omliggende bedrijven weer terug.

Het is nog niet bekend hoe de ontploffing heeft kunnen ontstaan. De arbeidsinspectie is voor onderzoek ingeschakeld. (Bron: Politie)

Nu ook vacatures op TotaalTrans. Plaats een vacature of bekijk ze nu!

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief