Twee DAF XF Space Cab trekkers voor Kempen Transport

575

Arjan Kelder, verkoper bij Allers Bedrijfswagens, heeft onlangs twee nieuwe DAF XF 460 FTG Space Cab trekkers met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor overhandigd aan Karel Hermans, directeur bij Kempen Transport.

Van Kempen gaat de DAF XF trekkers inzetten voor het geconditioneerde vervoer naar de Benelux, Duitsland en Zwitserland.

Twee DAF XF Space Cab trekkers voor Kempen TransportDe DAF’s

De DAF’s, zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, eenvoudig te verstellen dakspoiler, aerodynamische hoekspoilers en fenders, en de Day Time Running Lights voor optimale zichtbaarheid overdag. Veiligheid en zorg voor het milieu zijn voor Kempen Transport zeer belangrijk. De DAF voertuigen zijn dan ook uitgerust met Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen, Adaptive Cruise Control (ACC) voor optimaal comfort, het Lane Departure Warning system (LDW) welk waarschuwt bij het veranderen van rijbaan en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) voor het zo zuinig mogelijk rijden.

Kempen Transport

Met 150 medewerkers en 90 trekkende eenheden voorziet Kempen Transport dagelijks ruim 500 gespecialiseerde klanten van zo vers mogelijke groente en fruit. De producten worden vanuit de havens in België en Nederland en op de veilingen met eigen transport opgehaald en in de 5000 m2 gekoelde ruimte in Venlo per afzetpunt verdeeld. De producten worden met geconditioneerd transport, welke voorzien zijn van het FRC-certificaat, bij de gerenommeerde afnemers bezorgd. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief