Twee DAF CF inzamelvoertuigen voor Vliko

470

Anton van der Niet, verkoper bij BLOM-DSW, overhandigde onlangs de sleutels van twee nieuwe DAF CF inzamelvoertuigen aan Adrie van Duyvenboden van Vliko. De DAF’s worden ingezet voor het legen van boven- en ondergrondse afvalcontainers, glasbakken en het inzamelen van afval, papier en plastic, in de regio Leiden.

Twee DAF CF inzamelvoertuigen voor VlikoDe beide DAF CF 290 FAN met de 10,8 liter PACCAR motor zijn uitgerust met Day Time Running Lights met aan elke zijde vier led’s geïntegreerd in de koplampen, twee zwaailichten op het cabinedak, Orlaco front- en zijzicht camerasysteem, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en een luchtgeveerde aangedreven achteras en gestuurde naloopas. De cabine is voorzien van een Luxury Air chauffeursstoel, Automatische temperatuurregeling (ATC), airconditioning, en Vehicle Stability Control-systeem (VSC) ter verbetering van de actieve rijveiligheid. De Palfinger autolaadkraan, het VDL 20 tons low version haakarmsysteem en het Welvaarts weegsysteem is geplaatst door Bevako in Delfgauw.

Vliko

Met 120 medewerkers verzorgt Vliko in Leiderdorp de afval-inzameling en recycling voor gemeenten, de bouwsector, ziekenhuizen, instellingen, het bedrijfsleven en de particulieren markt. Met behulp van hoogwaardige technieken maakt Vliko uit afval kant en klare grondstoffen en producten. De afgelopen jaren hebben ze een recyclingpercentage behaald van ruim 88 procent. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief