Twaalf nieuwe DAF trekkers voor H.N. Post en Zonen

705

PIJNACKER – Transportbedrijf H.N. Post en Zonen uit Pijnacker heeft twaalf nieuwe DAF Euro 6-trekkers aangeschaft. De nieuwe wagens vervangen de oudste trekkers bij het bedrijf. Daarmee blijft  het wagenpark ook komende jaren klaar voor de aangescherpte regels rondom de milieuzones op de maasvlaktes in Rotterdam.

Twaalf nieuwe DAF trekkers voor H.N. Post en ZonenH.N. Post en Zonen uit Pijnacker is gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen en zeecontainers. Omdat het bedrijf daarmee ook veel op de Maasvlaktes komt, koos het bedrijf al vroeg voor de geleidelijke overstap naar Euro 6. Het wagenpark van de transportonderneming bestaat inmiddels uit 120 trucks.  Door de eerdere aanschaf van 44 Euro 6 trekkers zet dat het totaal op 56 Euro 6 wagens in de afgelopen drie jaar.

Duurzaam

‘Eén van de speerpunten van ons duurzame beleid is het reduceren van CO2 uitstoot’, meldt directeur Marco Post. ‘Met de aanschaf van deze nieuwe trucks zetten we daar weer een mooie stap inWij hebben een plan van aanpak geschreven waarin we binnen vijf jaar 20% van onze CO2 uitstoot kunnen verminderen. TNO heeft het plan goedgekeurd en daarvoor ontvingen wij de Lean en Green award. We hopen deze lijn door te kunnen zetten en per jaar zo’n 10% van het wagenpark te vernieuwen. Om de steeds veranderende (transport-) wereld te kunnen blijven volgen op MVO gebied is het, voor ons als bedrijf, van belang ons te blijven ontwikkelen op dit gebied.’ (Bron: H.N. Post en Zonen)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief