Twaalf DAF Euro 6 trekkers voor Dynamics

749

Directeur-eigenaar Cor-Albert Bos van Bos Dynamics heeft onlangs twaalf nieuwe DAF trekkers aangeschaft. Verkoopleider Marijn Bos van de Bakker Bedrijfswagen Groep, overhandigde de voertuigen.

Twaalf DAF Euro 6 trekkers voor Dynamics De vloot van de 12 nieuwe DAF trekkers is opgebouwd uit vier CF 440 FT trekkers en één CF 440 FA bakwagen, alle met de PACCAR MX-11 motor uitgevoerd als Space Cab, en zeven XF 460 FT Super Space Cab trekkers met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor.

De totale vloot van Bos Dynamics van 65 trekkers en 75 opleggers wordt vooral voor lengte transport en groupage vervoer ingezet in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

Veel met weinig

Volgens Cor-Albert Bos moet om succesvol te kunnen zijn in deze tijd, er veel met weinig mensen worden gerealiseerd. ‘Wij hebben hiervoor zeventig gemotiveerde mensen, een uitstekende automatisering en proberen alles in één keer goed te doen. Wat dan vanzelf resulteert in een goede dienstverlening.’

Voor toonaangevende producenten in Europa verzorgt Bos Dynamics groupage vervoer van lengtegoederen en volle wagenladingen in papier- en bouwtransport. Voor de professionele en particuliere bouwmarkten wordt met de grootste zorg onder andere winkelinrichtingen, overheaddeuren, tuinhout en plaatmateriaal getransporteerd, waarbij de trailers voorzien zijn van een kooiaap. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief