TVM logistiek partner KNVB

522

HOOGEVEEN – TVM verzekeringen, jarenlang sponsor van het schaatsen en wielrennen in Nederland, is per 1 oktober 2014 logistiek partner van de KNVB. Dat betekent dat TVM verantwoordelijk wordt voor het transport van alle materialen van de nationale teams, waaronder het Nederlands elftal, Jong Oranje en het Nederlands vrouwenelftal. De KNVB en TVM zijn een samenwerking met elkaar aangegaan voor de duur van tenminste vier jaar.

TVM logistiek partner KNVBTVM heeft enkele maanden geleden de keuze gemaakt om zich vooral te richten op het veiliger maken van het transport over weg en water. Via het partnership met de KNVB wil TVM ook het vrachttransport voor alle nationale teams op een verantwoorde en veilige manier gaan organiseren.

Veiligste truck

‘Het is een ambitieuze doelstelling, maar daar zetten we wel op in’, zegt TVM-bestuursvoorzitter Arjan Bos. ‘Transportveiligheid is de komende jaren een hoofdthema voor TVM en daar sluit het partnership met de KNVB uitstekend bij aan. Wij zijn er trots op om ons te kunnen binden aan de KNVB. Vanuit onze ervaring – na 28 jaar als sponsor actief te zijn geweest in de wielren- en schaatssport – zijn we gewend de lat hoog te leggen als het gaat om het nastreven van ambities en successen. We hopen deze lijn in samenwerking met de KNVB door te kunnen trekken. De Veiligste Truck van Europa zullen we de komende jaren ook in actie laten komen op andere plaatsen waar we ons voor transportveiligheid gaan inzetten.’

‘Erg trots’

Commercieel directeur Jean-Paul Decossaux van de KNVB vindt het van groot belang dat het materieel veilig en zonder schade bij het team aankomt. ‘Met TVM vertrouwen we er op daar de aankomende vier jaar verzekerd van te zijn. Daarnaast staat TVM bekend om haar loyaliteit en betrokkenheid naar de sport. TVM is daarmee een geweldige toevoeging aan de sponsorfamilie van de KNVB. En daar zijn we erg trots op.’ (Bron: TVM)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief