TruckStore Nederland verhuist

699

TruckStore Nederland verhuist per 15 september van Nijkerk naar Roelofarendsveen. Met een goede bereikbaarheid via de A4 en onder de rook van Schiphol, wil het bedrijf zowel Nederlandse als internationale klanten nog beter bedienen.

De markt voor gebruikte trucks maakte de afgelopen jaren een constante groei door. In vijftig procent van de truckaankopen in Nederland betrof het een gebruikt exemplaar. Jan de Geus, Manager van TruckStore: ‘Er is veel vraag naar de vrachtwagens van TruckStore die zijn ingedeeld in de kwaliteitslabels goud, zilver en brons. We leverden het afgelopen jaar ruim duizend gebruikte vrachtwagens aan uiteenlopende klanten. Vanuit Roelofarendsveen hopen we nog beter aan de vraag te kunnen voldoen.’

TruckStore Nederland verhuistDe onderneming vestigt zich aan de Pasteurweg 1, alwaar het beschikking heeft over een terrein met ruimte voor 175 vrachtwagens en een professionele bedrijfswagenwerkplaats. In deze Mercedes-Benz werkplaats kan de transporteur ook terecht voor service aan transportkoeling, laadkleppen en getrokken materieel.

Uitgebreid aanbod

TruckStore is een zelfstandig bedrijf en onderdeel van een grote keten met 29 vestigingen in Europa. Wanneer de gebruikte truck niet in de regio te vinden is, kan er via het Europese TruckStore netwerk worden gezocht naar een geschikt alternatief. TruckStore categoriseert het vrachtwagenaanbod in drie labels waarbij de gouden status wordt toegekend aan trucks van maximaal 4 jaar oud, technisch gecontroleerd en waar nodig gerepareerd tijdens een servicebeurt en een aandrijflijngarantie van maximaal één jaar. Recent is TruckStore een intensievere samenwerking met de Mercedes-Benz truckdealers in Nederland aangegaan. Transporteurs kunnen hierdoor ook voor gebruikte Mercedes-Benz trucks bij hun vertrouwde dealercontactpersoon terecht.

Kopen of leasen

De gebruikte vrachtwagens kunnen bij TruckStore zowel gekocht als geleased worden. Veel trucks komen uit de keten van de Mercedes-Benz organisatie en zijn dealeronderhouden waardoor de voertuighistorie bekend is. Voor deze Mercedes-Benz trucks kunnen via TruckStore en Mercedes-Benz CharterWay ook short- en long term leasecontracten worden afgesloten. Zo kan er beter worden voorzien in tijdelijke transportbehoeften vanwege bijvoorbeeld seizoenspieken. Uiteraard heeft de klant bij koop of lease via TruckStore altijd de beschikking over een professionele 24-uurs organisatie met alle bijkomende services.

TruckStore is straks te bereiken op het nieuwe centrale telefoonnummer 071-2062010. (Bron: Daimler)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief