Transunion wordt Dachser

598

De Spaanse lucht- en zeevrachtexpediteur Transunion S.A. heet vanaf 1 janauri 2014 Dachser Spain Air & Sea Logistics, S.A.U.

Transunion wordt DachserTien maanden na de overname is de volledige integratie van Transunion binnen het wereldwijde logistieke netwerk van Dachser een feit. Dachser nam Transunion in januari 2013 over na een samenwerking van meer dan vijftien jaar. In 2012 genereerde het familiebedrijf met hoofdkantoor in het Spaanse Valencia een omzet van honderd miljoen euro.

Consistente processen
Volgens directeur Thomas Reuter van Dachser Air & Sea Logistics kent de lucht- en zeevrachtsector geen nationale grenzen. ‘Grote klanten willen werken met een logistiek dienstverlener die wereldwijd dezelfde consistente processen en kwaliteitsnormen hanteert.’

Federico Camáñez wordt als CEO van Transunion vanaf 1 januari de country manager van Dachser Spain Air & Sea Logistics S.A.U. ‘Met deze naamsverandering willen we aantonen dat we nu behoren tot het wereldwijde Dachser-netwerk met 160 lucht- en zeevrachtlocaties.’

Rebranding
De rebranding is tevens van toepassing op de voormalige nationale dochterondernemingen van Transunion. Zo is de naamsverandering ook doorgevoerd in Turkije (Dachser Turkey Hava ve Deniz Tasimaciligi A.S.) en Peru (Dachser Peru S.A.C.). In Argentinië gaat de onderneming verder als Dachser Argentina S.A. (Bron: Dachser)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter