Transportbedrijf G. de Bruyn ontvangt Lean and Green Star

615

Transportbedrijf G. de Bruyn heeft vorige week de Lean and Green Star in ontvangst genomen voor het realiseren van een reductie van twintig procent op de uitstoot van CO2 uitstoot binnen vijf jaar. De Lean and Green Star volgt op de Lean and Green Award die het transportbedrijf in november 2012 haalde.

G. de Bruyn haalde de CO2 reductie door innovatief te investeren in duurzaamheid. In totaal behaalde het bedrijf een reductie 2.000 ton CO2. Transportbedrijf G. de Bruyn ontvangt Lean and Green StarOmgerekend is dit te vergelijken met een besparing van ruim 640.000 liter verbruikte diesel.

Bulk
G. de Bruyn is een transportbedrijf met ongeveer 200 eenheden en is al bijna vijftig jaar actief in de grond-, weg- en waterbouw. Het transportbedrijf vervoert dan ook met name bulkgoederen zoals asfalt, asfaltfrees, menggranulaten, grond en baggerspecie.  In de wintermaanden is Transportbedrijf G. de Bruyn ook actief in de gladheidsbestrijding.

Samenwerken
‘Ondanks de beladen tijden in de bouwsector en de grote prijsdruk bij gunning van bestekken van de overheid, hebben we toch onze visie weten na te streven’, meldt De Bruyn. ‘Door te innoveren in techniek en automatisering en beide elementen te combineren, is het nu eenvoudiger resultaten te monitoren en direct terug te koppelen naar de praktijk. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan andere aspecten zoals personeel, inkoop en planning. Voor de toekomst zien wij een nog grotere efficiëntie slag als er vanuit de keten samengewerkt kan worden.’  (Bron: G. de Bruyn)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief