Transportbedrijf De Rooij uit Waalwijk failliet

534

De rechtbank in Breda heeft dinsdag transportbedrijf De Rooij in Waalwijk Breda failliet verklaard. Volgens Omroep Brabant is het nog niet duidelijk wat de oorzaak is. De directie van De Rooij zit nog in overleg met de curator.

Transportbedrijf De Rooij uit Waalwijk faillietDe Rooij Waalwijk heeft zeventig vrachtwagens. Bij het bedrijf werken, volgens de laatste gegevens van de Kamer van Koophandel, rond de 65 werknemers.

Logistieke partner
Eindverantwoordelijk voor zowel De Rooij Waalwijk Transport en De Rooij Waalwijk Logistiek is Marcel de Rooij. Hij werd in 2001 directeur van het bedrijf van vader Jan. In augustus 2011 breidde De Rooij Waalwijk de directie uit met Kees Wittens. Hij richtte zich daarvoor als consultant onder andere op de logistieke branche. Kees wordt verantwoordelijk voor de totale interne organisatie en het financieel beleid. Marcel de Rooij richt zich dan meer op de commerciële activiteiten bij bestaande en toekomstige relaties. ‘Zo kan De Rooij een sterke logistieke partner blijven, nu en in de toekomst’, meldt het bedrijf op de website. (Bron: Omroep Brabant)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter