Transport Care wordt partner van TransFollow

690

TransFollow is een initiatief van Beurtvaartadres dat ondersteund wordt door EVO en TLN, de brancheorganisaties voor verladers en vervoerders in Nederland. Een eerste concrete realisatie is de ontwikkeling van een platform dat de communicatie van de CMR-vrachtbrief standaardiseert waardoor alle betrokken spelers binnen bij het transportproces kostendrukkend kunnen werken.

Het TransFollow platform kadert in het paperless transport project van TLN, waarbij de standaarden gedefinieerd werden door  TNO. Dit sluit nauw aan bij de doelstelling van Transport Care wordt partner van TransFollowTransport Care als integrator in de transport sector. Een groot aantal transportbedrijven worden geconfronteerd met verschillende manieren van digitale communicatie van transportopdrachten. Ze moeten (of wensen) op allerlei manieren data terugkoppelen aan hun klanten en willen de facturatie-doorlooptijd zo laag mogelijk houden. Dit kan alleen als alle betrokken partijen zoveel mogelijk dezelfde informatie op het juiste moment op de juiste plaats krijgen, zonder manuele tussenkomsten. Onze middleware oplossing TC Order Synchronizer (kortweg “TCOS”) faciliteert dit proces en gaat verder dan alleen maar doorstromen van statusterugkoppeling van transportopdrachten tussen klant en transporteur.

In principe is het voor Transport Care met de TCOS op korte termijn interessanter om een veelvoud aan interfacing te voorzien voor de transportbedrijven maar wij geloven eerder in een gecentraliseerde en geüniformeerde  manier van interfacen.

Met de TCOS wenst Transport Care zijn klanten deze uniforme interfacing aan te bieden, hetgeen op middellange termijn de meeste voordelen zal opleveren. Door in te stappen in het TransFollow project en aan te sluiten bij de TNO standaard voor paperless office, kunnen we op termijn onze middleware uitbouwen tot een industrie-standaard. Hierdoor kunnen transportbedrijven sneller, goedkoper en op een meer duurzame manier digitale interfaces opzetten met hun verschillende partijen. (Bron: Transport Care)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief