Transfennica verhoogt capaciteit op route Zeebrugge – Bilbao

1174

Rederij Transfennica verhoogt de capaciteit op de route van Zeebrugge naar Bilbao. De schepen Forerunner en Forecaster gaan twee keer per week heen en terug. Ook is de capaciteit van de nieuw in te zetten schepen met ruim tien procent vergroot.

Transfennica verhoogt capaciteit op route Zeebrugge - BilbaoDe schepen vertrekken op dinsdag en vrijdag vanuit Zeebrugge en Bilbao en kunnen zowel trailers als losse containers meenemen. Op de schepen zijn veertien hutten aanwezig voor chauffeurs of begeleiders van speciale transporten.

Alternatief voor de weg
Transfennica besloot tot de verhoging van de capaciteit vanwege  een stijgende vraag naar vervoer op de route. ‘Dit is een belangrijke ontwikkeling voor zowel Transfennica als onze klanten’, meldt directeur Eric de Wit. ‘We zijn er van overtuigd dat deze grotere schepen voldoen aan de wensen van de klanten. De ontwikkeling van Motorways of the Sea heeft bewezen een betrouwbaar alternatief te zijn voor het wegvervoer. En de lagere kosten maakt het extra aantrekkelijk. Dit zorgt ervoor dat steeds meer verladers van weg naar zee overschakelen.’ (Bron: Haven Zeebrugge/Foto: Transfennica)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter