Transfennica begint dienst van Bilbao naar Portsmouth

509

Door de toenemende vraag vanuit de markt heeft Transfennica besloten om vanaf 13 mei vanuit Bilbao twee keer per week de haven van Portsmouth aan te lopen. De nieuwe dienst biedt klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een snelle directe verbinding tussen Spanje en het verenigd Koninkrijk.

De dinsdagafvaart vanaf Bilbao komt donderdag om 06.00 uur in de haven van Portsmouth aan en de vrijdagavond afvaart zondag om 07.00 uur. Daarna zet het schip Transfennica begint dienst van Bilbao naar Portsmouthkoers naar de haven van Zeebrugge. Hiermee biedt Transfennica de mogelijkheid om klanten vanuit Portsmouth efficiënte combinaties te laten maken door middel van het verschepen van lege en / of geladen units met bestemming Zeebrugge of Bilbao.

Met chauffeur
Buiten de mogelijkheden tot het verschepen van begeleide (twaalf chauffeurs) en onbegeleide trailers als ook containers, biedt de dienst tevens de mogelijkheid om zware dan wel buitenmaatse lading (high & heavy), projectlading, verschepingen op roltrailers maar ook ADR / IMO lading te accommoderen.

Directeur Eric de Wit van Transfennica gelooft dat de markt tussen Spanje, de UK en België klaar is voor een onbegeleide dienst. ‘Dit geeft de vervoerders de mogelijkheid om in de UK de eigen vrachtwagens efficiënt te gaan gebruiken en waarbij de dienst tussen Portsmouth en Zeebrugge de ladingstromen kan balanceren. De beschikbaarheid van andere diensten, zowel in Portsmouth als in Zeebrugge vergroot de flexibiliteit en efficiency. We zijn ervan overtuigd hiermee een service te introduceren waar de markt behoefte aan heeft.’ (Bron: Transfennica)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief