Toscon Trailer Service opent vestiging in Tiel

604

Toscon Trailer Service heeft zijn landelijk dekkend service netwerk uitgebreid met een nieuwe vestiging in Tiel. Garagebedrijf Van Mourik Tiel is daarmee de tweede franchise ondernemer die onder de serviceformule van Toscon gaat opereren. Dit nieuwe service center gaat  zich vooral richten op de logistieke hotspots in de Betuwe, in het bijzonder de distributiecentra in Tiel en Geldermalsen.

Toscon Trailer Service opent vestiging in TielVan Mourik Tiel heeft ruim 20 medewerkers in dienst. Een groot deel van de servicewerkplaats wordt ingericht conform de Toscon formule. Naast eenzelfde uitstraling, betekent dit ook uniforme tarieven en kwaliteitsnormen conform alle Toscon service centers.

One stop service
Naast onderhoud en reparatie van opleggers en aanhangers door Toscon, kan men gelijker tijd ook de truckservice laten uitvoeren door de Garagebedrijf Van Mourik Tiel. Van Mourik is officieel  truckdealer van Renault en verzorgt daarbij  onderhoud en reparatie  van alle merken trucks. (Bron: Toscon Trailer Service)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief