Topvrouw ProRail vertrekt

700

President-directeur Marion Gout-van Sinderen vertrekt per 1 juli bij ProRail. De Raad van Commissarissen maakte dat donderdag bekend.

‘Met de afronding van de Lange Termijn Spooragenda komt ProRail in een volgende fase van haar ontwikkeling’, schrijft ProRail. ‘De onderneming zal transformeren van een zelfstandige Topvrouw ProRail vertrektoverheidsdeelneming naar een uitvoeringsorganisatie onder strakkere regie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.’

Aansturing
Deze belangrijke wijziging in de aansturing, heeft ertoe geleid dat Marion Gout-van Sinderen in goed overleg met de Raad van Commissarissen te kennen heeft gegeven haar functie van President-directeur in het belang van de onderneming per 1 juli aanstaande ter beschikking te stellen.

De Raad van Commissarissen is Marion Gout-van Sinderen zeer erkentelijk voor hetgeen zij voor ProRail in de afgelopen paar jaar heeft betekend, in het bijzonder voor het verscherpen van de focus op de operationele performance van ProRail en voor de resultaten die zij met haar mensen heeft weten te bereiken in het belang van vervoerders, hun reizigers en verladers. (Bron: ProRail)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief