Topmodel MAN op Transport Compleet

760

GORINCHEM MAN toont op de vakbeurs Transport Compleet onder meer het topmodel, de zuinige en efficiënte TGX 26.560 voorloopastrekker. Deze is voorzien van de nieuwe D38 15,2 liter motor.

mantransportcompleetNaast het topmodel toon MAN op de beurs nog vijf andere trucks. Een dikke bouwtruck ontbreekt daarbij niet. De zeswiel aangedreven TGS 43.440 8×6 WSA met tridem widespread achterasconstructie koppelt een hoog laadvermogen aan prima wendbaarheid en uitstekende terreinprestaties. Dit laatste model is samen met Wierda Voertuigtechniek speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en wordt afgeleverd als kant-en-klaar bouwvoertuig. Op de buitenstand toont MAN de vier andere trucks.

Primeur op IAA
De wereldintroductie van de TGE, de nieuwe grote bestelwagen van MAN, gebeurt op de IAA die op 23 september begint in Hannover. Ook worden daar de nieuwe TGL-, TGM-, TGS- en TGX-modellen geïntroduceerd.
Bezoekers van Transport Compleet in Gorinchem kunnen deze nieuwe aanwinst binnen het programma van MAN en de nieuwe zwaardere trucks niet ter plekke bewonderen, maar kunnen zich daar wel door de accountmanagers van MAN laten informeren.

Samen sterk
De MAN-stand in Gorinchem wordt bemand door productspecialisten van de importeur en door vertegenwoordigers van MAN-dealers Rosiervandenbosch Bedrijfswagens, MAN Nederland Dealer, Van Leeuwen Truckservice en Thieu van Dorst Bedrijfswagens.

Transport Compleet in Gorinchem vindt plaats van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 september en is geopend van 14.00 tot 22.00 uur.