TomTom introduceert Bridge voor bedrijven met wagenpark

451

TomTom lanceert vandaag op het Mobile World Congress in Barcelona TomTom Bridge. Hierbij integreert TomTom haar technologie naadloos in toepassingen ter verbetering van efficiency in het bedrijfsleven. Voor het eerst kunnen organisaties zelf toepassingen ontwikkelen met behulp van TomTom’s navigatietechnologie, allemaal op één mobiel apparaat.

TomTom Bridge helpt bedrijven met een wagenpark om slimmer en sneller te werken. Een TomTom-platform voor developers maakt het mogelijk om eigen TomTom introduceert Bridge voor bedrijven met wagenparkzakelijke toepassingen te integreren in TomTom’s navigatietechnologie. Organisaties kunnen nu met één TomTom Bridge al hun toepassingen beheren en zo de efficiency verhogen.

Voor bedrijfsleven
‘TomTom Bridge opent een wereld aan mogelijkheden voor iedere organisatie met een wagenpark’, zegt Corinne Vigreux, managing director bij TomTom. ‘TomTom Bridge is ontworpen om het bedrijfsleven op een gemakkelijke en flexibele manier toepassingen te laten ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de TomTom-technologie. TomTom Bridge biedt alle organisaties die zich met transport of vervoer bezighouden een nieuwe manier om TomTom’s technologie toe te passen, en zo efficiënter te werken en geld en tijd te besparen.”

Voor organisaties die op zoek zijn naar een uitgebreidere manier om het wagenpark te beheren heeft TomTom een aantal opties. Tegelijkertijd brengt TomTom een versie uit van de TomTom Bridge geïntegreerd met Webfleet, één van de meest betrouwbare en sterkste platforms voor wagenparkbeheer.

Maps en traffic
TomTom Bridge heeft een 7-inch scherm, onbeperkte toegang tot TomTom Maps en het TomTom Traffic worden standaard met het apparaat meegeleverd. Ook bevat het innovatieve functies, zoals Near-Field Communication, een camera, WiFi en een 3G-modem.

TomTom Bridge is verkrijgbaar vanaf april 2014. (Bron: TomTom)

Volg TotaalTrans op Twitter