TNT Express wil Nederlandse Fashion Group verkopen

708

TNT Express wil het Nederlandse TNT Fashion Group uit Oldenzaal verkopen aan een consortium van Belspeed en Netlog Group. Bij de groep werken 660 mensen.

TNT Fashion Group biedt supply chain diensten aan de mode- en lifestyle industrie. Het gaat daarbij onder meer over warehousing, verpakken, distributie en retail. TNT Express wil TNT Express wil Nederlandse Fashion Group verkopenhet onderdeel verkopen zodat ze zichzelf meer kan richten op haar core-business.

Belspeed werd opgericht in 1993 en is een van de toonaangevende logistieke bedrijven in mode en lifestyle in België. Het bedrijf heeft 350 medewerkers in dienst en heeft een omzet van 35 miljoen euro. Netlog is één van de grootste logistieke dienstverleners van Turkije met een omzet van meer dan 500 miljoen euro en 4500 man personeel.

TNT Express moet de verkoop van de Fashion Group nog voorleggen aan de ondernemingsraad en toezichthouders. TNT Express verwacht de verkoop tegen het eind van het tweede kwartaal af te kunnen ronden. (Bron: TNT Express)

Volg TotaalTrans op Twitter