TLN waarschuwt voor UNI-LEVER

376

TLN waarschuwt voor de firma UNI-LEVER. Dit bedrijf heeft overigens niets te maken met het concern Unilever.

‘Neem geen opdrachten aan van de persoon die handelt onder de naam van Francois Dubois. Het betreft vervoer van pallets, maar er volgt geen betaling. Ook palletleveranciers zijn ernstig gedupeerd.’

TLN: ‘Blij met mogelijkheid handhaving cabotage’Preventietips

TLN adviseert dringend eerst onderzoek te doen en vast te stellen met wie u precies zaken wilt gaan doen. Vraag naar het vaste telefoonnummer, check de website en vraag naar referenties. Het komt regelmatig voor dat Kamer van Koophandel inschrijving en BTW nummer in orde lijken te zijn, maar het in werkelijkheid niet zijn! Het is van belang om duidelijkheid te krijgen over kredietwaardigheid en betaalgedrag via bijvoorbeeld Graydon. Criminelen maken in de meeste gevallen gebruik van Gmail/Hotmail/Live-emailadressen, 06-nummers en e-faxnummers (e-fax begint met 084 nummer). Vraag altijd naar het vaste telefoonnummer en doe bij voorkeur alleen zaken met bedrijven die u kent.

Aangifte

Doe altijd aangifte indien u bent gedupeerd en stuur uw aangifte naar het TLN emailadres lokettransportcriminaliteit@tln.nl. TLN verzamelt alle aangiften en stuurt deze door naar politie. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u dit emailadres ook benaderen.  (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief