TLN alert: ‘Doe geen zaken met Lilla Trans uit Bratislava’

426

TLN waarschuwt in een security alert voor de firma Lillatrans uit Bratislava (Slovakia). TLN adviseert dringend om geen zaken te doen met de firma Lilla Trans, Zahradnicka 25, SK-81107 Bratislava (Slovakia) en geen lading aan dit bedrijf uit te besteden.

Mede na aanleiding van recente ladingdiefstallen adviseert TLN u dringend eerst onderzoek te doen en vast te stellen met wie u precies zaken wilt gaan doen. ‘Vraag naar TLN security alert: ‘Doe geen zaken met Lilla Trans uit Bratislava’het vaste telefoonnummer, check de website, vraag naar referenties en een kopie van de verzekeringspolis (met sluitende dekking) en betalingsbewijs. De lading komt nooit aan op het losadres. Vergunning, Kamer van Koophandel inschrijving, BTW nummer en verzekeringspapieren lijken in orde te zijn, maar zijn het in werkelijkheid niet. U neemt een onaanvaardbaar risico om uit te besteden aan onbekende bedrijven.’

Vast nummer
Criminelen maken in de meeste gevallen gebruik van Gmail/Hotmail/Live-emailadressen, 06-nummers en e-faxnummers (e-fax begint met 084 nummer). Vraag altijd naar het vaste telefoonnummer en doe bij voorkeur alleen zaken met bedrijven die u kent.

Voor vragen of aanvullende informatie lokettransportcriminaliteit@tln.nl. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief