TLN-portal wijst de weg in stedelijke distributie

393

ZOETERMEER – Vanaf vandaag is het centrale informatiepunt voor stedelijke distributie toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met goederenvervoer in de binnenstad. Met deze website maakt TLN informatie over stedelijke distributie op een heldere manier toegankelijk.

G. van der Heijden Distributie gaat emissieloos transporterenTLN heeft dit initiatief genomen om voor transporteurs, winkeliers, verladers en beleidsmakers inzichtelijk te maken welke initiatieven er bestaan, zodat partijen eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen om van elkaar te leren en samenwerking te zoeken. Hiermee wil TLN een positieve impuls geven aan de optimalisering van stedelijke distributie.

Actueel

Naast actuele thema’s, zoals zero emissie stadslogistiek en de rol van de winkelier, biedt de site informatie over projecten in diverse gemeenten in Nederland en nieuwsberichten. Verder is er een overzicht van handige links naar netwerken van stadsdistributiespecialisten en naar organisaties, overheden en opleidingsinstituten die zich bezig houden met dit onderwerp. Ook zijn links opgenomen naar internationale projecten op het gebied van stedelijke distributie. Tot slot biedt de portal een archief met een overzicht van projecten op het gebied van stedelijke distributie waarover eerder is gepubliceerd in het blad Transport & Logistiek en op de TLN-website. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief