TLN maakt dode hoek sticker

471

Er is nu een dode hoek sticker die fietsers laat zien waar je moet blijven staan om zichtbaar te zijn voor de chauffeur. Deze voertuigsticker is door TLN ontwikkeld en daarom tot 1 januari 2015 gratis te bestellen voor TLN leden.

TLN maakt dode hoek stickerOp het vlak van verkeersveiligheid liggen ongevallen met rechts afslaande vrachtauto’s zeer gevoelig. Het verkleinen van de kans op dergelijke ongevallen is bij veel leden een belangrijk aandachtspunt. De voorlichting van Veilig op Weg levert een belangrijke bijdrage aan dode hoek voorlichting. Om de boodschap goed te laten beklijven is herhaling van de boodschap belangrijk. Daarnaast bereiken we helaas niet alle basisschool leerlingen en willen we graag ook fietsende volwassenen bereiken.

Gratis

De sticker is voor TLN leden tot 1 januari 2015 gratis te bestellen. De sticker heeft een omvang van 42,5 x 44,0 cm en wordt geplakt op de achterzijde van het voertuig. Draag uw steentje bij aan de verkeersveiligheid in binnensteden en bestel de stickers voor uw voertuigen op www.tln.nl/dodehoeksticker. Bent u geen lid van TLN, maar wilt u toch uw steentje bijdragen aan verkeersveiligheid? Bestel dan de sticker voor 5 euro per stuk (excl. BTW en verzendkosten) via info@tln.nl. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief