TLN lanceert FretBay voor vervoer online aankopen 
consumenten

1716

Consumenten die online een (tweedehands) product kopen en dit door een betrouwbare vervoerder willen laten transporteren kunnen vanaf vandaag gebruik maken van FretBay. FretBay is een online programma waar vraag en aanbod van transport bij elkaar worden gebracht en waar consumenten op basis van prijs en kwaliteit een vervoerder kunnen selecteren. Het platform van FretBay is exclusief voor leden van Transport en Logistiek Nederland (TLN).

Miljoenen Nederlanders kopen regelmatig online tweedehands artikelen. Dat blijkt ook uit het grote aanbod op websites als Marktplaats en Speurders TLN lanceert FretBay voor vervoer online aankopen 
consumentenwaar dagelijks zeker een half miljoen nieuwe artikelen worden aangeboden. Omdat een deel van deze artikelen niet door de koper zelf kan worden vervoerd schakelen kopers hier een specialist voor in. Via FretBay komen klanten in contact met leden transportondernemers van TLN.

Vraag een aanbod vervoer
Klanten die een online aankoop hebben gedaan maar dit niet zelf kunnen vervoeren kunnen via FretBay een vrachtopdracht of verhuizing neerleggen. Vervoerders kunnen dan via het online systeem van FretBay een aanbod doen op deze opdracht. Op basis van de verschillende aanbiedingen die daaruit volgen kiest de consument een vervoerder. Hierbij wordt niet alleen geselecteerd op prijs, maar kan de klant ook op basis van een gebruikers review een vervoerder kiezen. Een van de kenmerken van FretBay is namelijk dat gebruikers achteraf een recensie over de vervoerder kunnen achterlaten. Gebruikers van FretBay zijn hierdoor verzekerd van veilig, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig vervoer.

Exclusief voor TLN leden
FretBay in Nederland is exclusief voor leden van TLN. TLN wil met de samenwerking met FretBay inspringen op de groeiende markt van online aankopen. Gezien de aard van de vracht is het interessant voor bijvoorbeeld verhuizers, koeriers, distributievervoerders of transporteurs uit exceptioneel vervoer. De diensten van FretBay leveren voor een vervoerder niet alleen een hoger rendement op, maar dragen ook bij aan een beter milieu door een lagere uitstoot van CO2-gassen. Immers, door beter gebruik te maken van de beschikbare laadruimte wordt de efficiency – en winstgevendheid – verhoogd. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief