TLN-keurmerk voor Van Dingenen Transport

579

Van Dingenen Transport uit Hapert heeft uit handen van TLN-regioconsulent Luc Verschuren het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. De transportondernemer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen.

Van Dingenen Transport is een familiebedrijf en werd in 1937 opgericht. Het bedrijf heeft vijftig vrachtauto’s en tien bestelauto’s en voert transporten uit door geheel Europa, voornamelijk in de Kempen, Brabant, TLN-keurmerk voor Van Dingenen TransportNederland en de Benelux.

Het keurmerk werd overhandigd aan Jan van Dingenen en Monique van Eijck. Jan is directeur en de derde generatie die aan het roer van het familiebedrijf staat. Monique is financieel manager en onder andere verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid binnen het bedrijf.

Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Bron: TLN)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter