TLN en Profile Tyrecenter gaan samenwerken

628

Profile Tyrecenter Truck Europe en Transport & Logistiek Nederland (TLN) hebben deze week een meerjarige overeenkomst getekend. Doel van het langdurige partnership is de service- en dienstverlening aan transportondernemers op het gebied van truckbanden en bandenservice te verbeteren. Dit moet onder meer leiden tot nieuwe producten en diensten, waarmee efficiënter en duurzamer transport- en logistiek kan worden gerealiseerd.

TLN en Profile Tyrecenter gaan samenwerkenTransport en Logistiek Nederland en Profile Tyrecenter gaan transportondernemers ondersteunen met verschillende producten en diensten op gebied van banden en het onderhoud van banden van bedrijfsvoertuigen. De voornaamste doelstelling van Profile Tyrecenter is de transportondernemers een duurzamer bandenbeleid aan te bieden met kostenreductie als speerpunt. Het concept Duurzaam op de Weg is hier een voorbeeld van. De belangen en doelstellingen van Profile Tyrecenter sluiten dan ook naadloos aan bij die van TLN.

Naast het bieden en ontwikkelen van nieuwe diensten en producten is het doel om de service naar de ondernemers in binnen- als buitenland te verbeteren. Middels de EuroService kan Profile Tyrecenter een belangrijke bijdrage leveren aan de 24/7 bandenpechservice in heel Europa.

Efficiënter en duurzamer
In deze tijden van economische crisis is beheersing van kosten essentieel voor iedere ondernemer. ‘Een belangrijke kans om jaarlijks kosten te besparen is het voldoende aandacht besteden aan het onderhoud van banden. Een efficiënt bandenbeleid draagt bij aan reductie van brandstofverbruik. Beter onderhoudsbeleid draagt echter niet alleen bij aan kostenbesparing, maar ook aan de veiligheid op de weg en verduurzaming van vervoer.’

Meer nieuws over wegvervoer:
Hennepkwekerij in vrachtwagenopleggers
Wegvervoer krimpt in 2013, in 2014 lichte groei
Asscher wil praten over ‘onbetaalbare’ vorstverletregeling
Bruggen over Twentekanaal hebben te weinig draagkracht
Minister onderzoekt uitbreiding controles op cabotage wegvervoer
Brede overeenstemming over Europese aanpak misstanden wegvervoer

twitter