Tientallen ongelukken vanwege ijzel en sneeuw door hele land

370

BADHOEVEDORP- In het hele land zijn tientallen ongelukken gebeurd als gevolg van de ijzel en de sneeuw. Dat meldt de VID.

Tientallen ongelukken door ijzel en sneeuwVannacht is in het westen en noorden van het land neerslag gaan vallen in de vorm van regen en ijzel. De wegbeheerders hebben op grote schaal laten strooien, ook omdat ze bang zijn dat het geringe nachtelijke verkeer het wegenzout maar moeilijk verspreid.

Vrachtwagens
Op de A28 bij Ermelo schoot een vrachtwagen de middenberm in, maar hij bleef wel rechtop staan. Dat scheelt bij de berging. Op knooppunt Everdingen is een vrachtwagen van het talud gereden, de berging wordt uitgesteld tot een later tijdstip. Op de A12 richting Den Haag schaarde een vrachtwagen bij De Meern. De vrachtwagen raakte de midden-vangrail. De berging duurt naar verwachting tot 11.15 uur.

Beter

Langzaam worden de rij-omstandigheden in het westen wat beter. De snelheidsdekens, een verlaging van de maximumsnelheid via de verkeerssignalering, die in Utrecht zijn geplaatst, worden langzamerhand weer verwijderd. (Bron: VID/Foto: Weginspecteur Kim)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief