Tien nieuwe Scania’s en winterbanden voor Vos

497

DEVENTER – Afgelopen week zijn er tien nieuwe Euro6 Scania trekkers bij de hoofdvestiging van Vos in Deventer geleverd. De nieuwe trekkers zijn ter uitbreiding van het wagenpark van zowel de vestiging in Deventer als Ittervoort.

Tien nieuwe Scania’s en winterbanden voor VosBij de vestiging in Deventer is al enkele jaren een stijgende lijn te zien waardoor de vloot die vanuit Deventer opereert steeds groter wordt. ‘Dat we nu de laatste maanden deze lijn bij Vos Limburg in Ittervoort hebben kunnen oppakken maakt de directie, maar ook de medewerkers trots en geeft vertrouwen voor de toekomst’, aldus directeur Jules Menheere.

Winterbanden

Tijdens het ‘kerstreces’ heeft Vos een groot deel van de trailervloot uitgerust met winterbanden. ‘Eén van de redenen hiervoor is de aangescherpte wetgeving die vanaf 1 januari in Noorwegen geldt. Vos rijdt veelvuldig op geheel Scandinavië en daarom vond Menheere het van belang om een groot gedeelte van de trailervloot uit te rusten met winterbanden. ‘Kortom dus niet alleen de trailers die in Noorwegen komen. Veiligheid voor het eigen personeel en de mede weggebruikers is binnen de organisatie een belangrijk aandachtspunt en hierdoor was deze beslissing die een forse investering met zich mee brengt en zich niet direct terugverdient snel gemaakt.’

Webportal

Klanten kunnen vanaf dit jaar gebruik maken van de nieuwe webportal van Vos en zo onder andere hun zendingen volgen, documenten downloaden en online factureren. ‘Tevens kan Vos door deze IT oplossingen constant de prestaties van de trekkers meten om tot een zo optimaal mogelijk brandstof verbruik en een zo laag mogelijk co2 uitstoot te komen. Dit in het kader van Lean and Green ondernemen.’ (Bron: Vos)

Tien nieuwe Scania’s en winterbanden voor Vos

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief