Tien nieuwe DAF trucks voor Lensveld Transport

558

Mark van Herk, director Sales & Marketing bij Lensveld Transport, heeft de sleutels van de eerste acht DAF CF Euro 6 Space Cab trucks ontvangen van Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland. Het zijn de eerste acht eenheden uit een serie van tien voertuigen.

Tien nieuwe DAF trucks voor Lensveld TransportMet deze levering bestaat de vloot van 66 trekkers en 8 bakwagens, bijna volledig uit DAF voertuigen. Het is de eerste levering na de feestelijke opening van het nieuwe kantoorpand van Lensveld Transport aan de Koggehaven in Vlaardingen.

Uitvoeringen
De voertuigen worden in de volgende uitvoeringen geleverd: 8 x CF 440 FT Space Cab, 1 x CF 440 FT Space Cab met een wielbasis van 4 meter en Palfinger autolaadkraan en 1 x CF 330 FAS bakwagen met slaapcabine, 9 ton vooras en voorzien van een Palfinger autolaadkraan met open laadbak van 7,50 meter.

Alle trekkers zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, luxe chauffeursstoel, koellade, Xtra-comfort bed, Climat Control en standverwarming. De DAF Driver Performance Assistant (DPA), ondersteunt de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden, en helpt met actuele ritgegevens. Een royale opbergruimte, en het Track & Tracing systeem, zorgen voor de ideale werkomgeving van de chauffeur.

400 medewerkers
In 1921 is Jan Lensveld in Vlaardingen gestart met het transport van goederen. Nu, in 2014, is Lensveld Transport uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming met ruim 400 medewerkers en eigen vestigingen in Afrika, Europa, Azië en Noord Amerika. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Vlaardingen, wordt met 130 professionals de goederenstroom gepland en uitgevoerd.

Lensveld Transport richt zich voornamelijk op het transport van staalproducten, plaatstaal en buizen, in de Benelux en Duitsland. Het staal wordt per schip aangevoerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van de Europort terminal. Belangrijke klanten zijn o.a. de Duitse firma Bender Ferndorf Rohr waar al ruim 50 jaar het transport van buizen voor wordt verzorgd, Van Leeuwen Buizen in Zwijndrecht en de Jong Lavino in Geldermalsen. (Bron: DAF)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter