Tien Kögel schuifzeilentrailers voor Gehlen Schols

412

Gehlen Schols Logistics heeft afgelopen week de eerste serie van in totaal tien nieuwe Kögel schuifzeilentrailers geleverd gekregen.

Tien Kögel schuifzeilentrailers voor Gehlen Schols‘Om zo flexibel mogelijk in te kunnen blijven spelen op de uiteenlopende wensen van onze opdrachtgevers én om onze doelstellingen op het gebied van Lean and Green verder vorm te geven waren wij op zoek naar multifunctionele schuifzeilentrailers’, zegt technisch directeur Elmar Gehlen. ‘Dit zijn mega-trailers met een inwendige hoogte van drie meter, in Huckepack uitvoering, met versterkte vloeren voorzien van Joloda combirails voor papiertransporten én met de mogelijkheid rijplaten aan de achterzijde te bevestigen voor het laden en lossen van zelfrijdende machines. Kögel Benelux bleek de juiste partner om deze trailers voor ons te construeren.’

Deze nieuwe trailers zijn breed inzetbaar in de verschillende industriële sectoren waarin Gehlen Schols actief is. ‘Door deze uitbreiding van onze vloot trailers zijn wij ook in staat om onze dagelijkse intermodale diensten van en naar Zuid Duitsland verder uit te breiden.’ (Bron: Gehlen Schols)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief