Thieu van Dorst is MAN-dealer van het Jaar

615

Thieu van Dorst Bedrijfswagens uit Breda, Roosendaal en Goes, is uitgeroepen tot MAN-dealer van het Jaar. Rosiervandenbosch, met vestigingen in Schelluinen, De Meern en Tiel, mag zich MAN Sales-dealer van het Jaar noemen, Wierda Bedrijfswagens met vestigingen in Joure en Drachten is MAN Service-dealer van het Jaar.

Thieu van Dorst is MAN-dealer van het JaarMAN Truck & Bus heeft de winnaars tijdens een dealerbijeenkomst in Rotterdam bekendgemaakt. Thieu van Dorst Bedrijfswagens heeft zijn titel te danken aan de zeer goede verkoopresultaten, zowel bij sales als aftersales, en een hoge klanttevredenheid. ‘Joop Meijer, de huidige directeur, heeft het bedrijf in 2008 overgenomen’, aldus Arnold Hagen, manager Retail van MAN Truck & Bus. ‘Onder zijn regie heeft het bedrijf zeer stabiele resultaten behaald. Ondanks de krimpende economie heeft Thieu van Dorst alleen maar zeer goede jaren gekend.’

Rosiervandenbosch
MAN-dealer Rosiervandenbosch noteerde in 2013 het hoogste percentage verkoop boven de doelstelling. Wierda realiseerde in 2013 als eerste de omzetdoelstelling onderdelen en zet de beste after sales prestatie neer. (Bron: MAN)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter