Thieu van Dorst Bedrijfswagens is MAN-dealer van het Jaar

1224

SPIJKENISSE Thieu van Dorst Bedrijfswagens met vestigingen in Breda, Goes en Roosendaal is uitgeroepen tot MAN-dealer van het Jaar. Tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst in Spijkenisse maakte MAN Truck & Bus tevens bekend dat Van Leeuwen Truckservice de MAN Sales-dealer van het Jaar is geworden. MAN Nederland Dealer Eindhoven werd uitgeroepen tot MAN Service-dealer van het Jaar.

vandorstElk jaar worden drie Nederlandse MAN-dealers Nederland onderscheiden voor hun prestaties. Naast de overall-onderscheiding zijn er prijzen voor Sales en Service. Thieu van Dorst Bedrijfswagens mag nu een jaar lang de titel ‘MAN-dealer van het Jaar 2017’ voeren. Thieu van Dorst Bedrijfswagen heeft de titel MAN-dealer van het Jaar te danken aan ‘de uitstekende resultaten in 2016, zowel bij Sales als bij Aftersales, en aan hoge scores voor klanttevredenheid en -loyaliteit. De oplossingsgerichtheid en de persoonlijke klantfocus van de totale Thieu van Dorst-organisatie is een belangrijke reden voor dit succes’.

Sales- en servicedealer van het Jaar
Van Leeuwen Truckservice met vestigingen in Maasdijk, Ridderkerk en Waddinxveen, dankt de titel MAN Sales-dealer van het Jaar aan stabiele groei. ‘Van Leeuwen Truckservice presteert de laatste jaren uitstekend, mede dankzij een pro-actieve en effectieve klantbenadering.’

MAN Service-dealer van het Jaar – MAN Nederland Dealer Eindhoven
MAN Nederland dealer Eindhoven heeft in 2016 ook uitstekende prestaties geleverd: het bedrijf valt op door de hoge mate klanttevredenheid en een flinke groei in omzet onderdelen en accessoires en werd daarvoor uitgeroepen tot MAN Service-dealer van het Jaar. Verder dankt MAN Nederland Dealer Eindhoven zijn prijs aan de investeringen in training en opleiding van de medewerkers.