Teun van de Brink beste chauffeur van Nederland

496

Teun van de Brink beste chauffeur van NederlandTeun van de Brink uit Veenendaal mag zich een jaar lang de beste chauffeur van Nederland noemen. Hij werd zaterdag Nationaal Kampioen alle categorieën op het NK 2013.

Een voor een gingen de 41 deelnemers over het parcours. Met soms hoge snelheid werden de proeven genomen en slechts hier en daar maakte iemand een foutje. ‘Een prachtig visitekaartje voor de Nederlandse chauffeurs, hier waren vakmensen bezig’, schrijft de stichting OSC waarbij meer dan negentig chauffeursverenigingen zijn aangesloten.

Een vakman
De stichting OSC wil met demonstraties laten zien wat er allemaal komt kijken bij efficiënt, veilig en milieubewust transport. ‘Wij willen van het imago uit het verleden af. Hoewel weinigen dit beseffen is onze gehele samenleving afhankelijk geworden van transport. Slechts vijf dagen geen vrachtwagen op straat leidt tot een totale ontwrichting van onze maatschappij. Zonder transport staat alles stil is niet enkel een sticker achter op een vrachtwagen maar een waarheid waar we beter nooit mee geconfronteerd worden. Chauffeur is tegenwoordig een vak en derhalve is een goed chauffeur een vakman.’

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter