TB Europe haalt 150.000 euro op via crowdfunding (+ video)

731

UDENHOUT – Transportbedrijf TB Europe in Udenhout heeft onlangs via crowdfunding 150.000 euro opgehaald. Binnen 48 uur was het geld bij elkaar gebracht. De looptijd van de lening is 24 maanden tegen een rente van zeven procent.

TB Europe haalt in 48 uur 150.000 euro op via crowdfundingTB Europe gaat het geld inzetten voor verdere optimalisatie van het reeds in gebruik genomen informatiesysteem en voor de ontwikkeling van een extern communicatiesysteem. Daarnaast wordt nog geïnvesteerd in aan te trekken specialisten om de groei van het containervervoer te waarborgen. Piet Verberk staat privé borg voor het volledige leningbedrag van 150.000 euro.

Innovatie

Het bedrijf vervoert met haar 130 wagens vrijwel alles binnen Europa en daarbuiten: van gekoeld transport tot ‘high value’ goederen. Binnen Europa is TB Europe gespecialiseerd in Roemenië, Nederland, Engeland en Spanje. In Roemenië en Spanje heeft het bedrijf lokale vestigingen die worden gerund door Nederlanders die daar wonen en bekend zijn met de taal en cultuur van het land.

TB Europe beweegt zich in een netwerk van logistieke dienstverleners met ieder hun eigen expertise. Onder eigen regie is vergaande innovatie in interne bedrijfsprocessen doorgevoerd. Dit heeft geleid tot betere samenwerking met andere logistieke dienstverleners, directe communicatielijnen en kostenbesparingen.

Containervervoer

Met Nederlandse managers in de bestuurslagen die de talen van de landen spreken en er woonachtig zijn, heeft de Verberk Beheer groep de sleutel gevonden tot een optimale samenwerking over de grenzen met andere culturen. Het neusje van de zalm is het uniek ontwikkelde allround informatiesysteem wat de ruggengraat van de totale groep vormt. Een nieuwe ontwikkeling op gebied van containervervoer is reeds aangevangen en zal een flinke groei gaan doormaken door de investeringen in reeds aangetrokken en nog aan te trekken gespecialiseerd personeel op dat vlak. (Bron: Collin)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief