System Alliance dekt nu hele Baltische regio

774

Rhenus Logistics OÜ en Rhenus Svoris, filiaal Latvija zijn nieuwe partners van System Alliance Europe. Sinds oktober 2013 versterken Rhenus in Estland en Rhenus in Letland het System Alliance Europe netwerk.

Deze toetreding zorgt ervoor dat het groupagenetwerk nu de hele Baltische regio dekt. Vanaf heden bestaat het partnernetwerk van System Alliance Europe uit 56 partners met 189 vestigingen in 29 landen.

System Alliance dekt nu hele Baltische regio Verder uitbreiden
De logistieke branche heeft een stabiele basis in Letland en Estland. ‘De prognoses rondom de exportontwikkeling en investeringen zijn positief. Om deze reden is het dan ook tijd dat System Alliance Europe zich op deze markt begeeft’, aldus Uwe Meyer, Managing Director van System Alliance Europe. ‘Met Rhenus hebben we een solide partner, die al met tien andere vestigingen is vertegenwoordigd in het groupagenetwerk van System Alliance Europe, aldus de heer Meyer. De uitbreiding van het netwerk is een belangrijk aspect van de strategie. Zodoende zijn we nu druk bezig om nog verder uit te breiden met partners in Bosnië-Herzegovina, Macedonië en Montenegro.’

System Alliance Europe
System Alliance Europe is een groupagenetwerk dat de competenties van vooraanstaande middelgrote logistiek dienstverleners bundelt. Wanneer een klant contact opneemt met een regionale transporteur, ontvangt hij het complete aanbod van een Europees groupageplatform. De hoge kwaliteitsstandaarden, transparante processen en betrouwbare transporten van het samenwerkingsverband worden door organisatorische en IT-richtlijnen gegarandeerd. Binnen Nederland zijn Wim Bosman Expeditie en Rhenus Road lid van System Alliance Europe.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter