Storing spitsstrook A1 zorgt opnieuw weer lange files

459

HOEVELAKEN – Op de A1 Amsterdam – Apeldoorn is dinsdagochtend tussen Hoevelaken en Barneveld wederom de spitsstrook aan de rechterzijde van de rijbaan afgesloten in verband met een technische storing. De storing ontstond rond half elf en de files in de avondspits lopen snel op. Inmiddels staat er dertien kilometer file.

Automobilisten negeren massaal 'rood kruis' na pech vrachtwagenVorige week vrijdag was er ook al een technische storing aan de bediening van de verkeerssignalering. Het lijkt deze keer om hetzelfde probleem te gaan. De pijlen staan op groen op de borden boven de weg, maar dit is niet correct voor wat betreft de spitsstrook. Deze is afgesloten. Er kunnen vanwege de storing geen rode kruizen geplaatst worden. De spitsstrook is momenteel afgezet met afzettingenmateriaal zoals tekstkarren en kegels. Dit kan echter een verwarrende situatie scheppen. Er is vanmiddag dan ook daardoor al een aanrijding gebeurd.

Het is niet bekend wanneer de storing verholpen is. Als de storing voortduurt tot laat in de middag verwacht de VID wederom een zware avondspits in Midden-Nederland. (Bron: VID)

Lees de actuele fileberichten

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief