Ster voor Wim Bosman België

1080

’S-HEERENBERG – Logistiek dienstverlener Wim Bosman België is één van de zes toonaangevende bedrijven in Vlaanderen die onlangs een Lean and Green Star heeft ontvangen. Deze Star werd op dinsdag 16 juni uitgereikt aan bedrijven die voorloper zijn op het gebied van logistieke duurzaamheid. EU Parlementslid Ivo Belet, lid van de Commissie Milieubeheer, reikte deze award uit.

Ster voor Wim Bosman BelgiëHet VIL is een onafhankelijk kenniscentrum dat Vlaamse bedrijven helpt om innovatieve logistieke projecten te realiseren. Het Lean and Green programma van het VIL, waarbinnen Wim Bosman één van de koplopers is, wil een concrete en pragmatische bijdrage leveren aan de verduurzaming van de logistieke keten. De bedrijven, die hun Lean and Green doelstelling van 20% CO₂-reductie in vijf jaar tijd hebben behaald, ontvangen de Lean and Green Star als bekroning van hun effectieve inspanningen voor een duurzamere logistiek.

Samen

‘Hand in hand’ was gedurende de uitreiking een regelmatig terugkerend thema, want samen maken we immers het verschil in duurzaamheid. ‘Door samen te kijken naar oplossingen, zoals efficiënte manieren van vervoeren, boek je als organisatie daadwerkelijk resultaat’, aldus Mario Schoofs, sales manager van Wim Bosman, die met de nodige trots de Star in ontvangst heeft genomen. ‘Door het behalen van deze Lean and Green Star heeft Wim Bosman aangetoond dat we door nauwe samenwerking met onze klanten, de CO₂ footprint van onze klanten en onszelf kunnen reduceren. “In deze duurzame samenwerking ligt net onze grootste kracht. We gaan actief met onze klanten en partners in overleg om tot de beste oplossing te komen. Door samenwerking is duurzame winst te behalen door de hele supply chain en het einde is nog niet in zicht.’

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief