STC-Group adviseert over duurzaam transport en logistiek

849

De Rotterdamse STC-Group (Scheepvaart- en Transport College) is 1 juli uitgebreid met de onderzoek- en adviestak STC-NESTRA. Deze tak richt zich op advies en toegepast onderzoek op het gebied van duurzaam transport en logistiek.

NESTRA staat voor Netherlands Expert Group for Sustainable Transport and Logistics. De organisatie werkt in opdracht van publieke en private organisaties in binnen- en buitenland zoals ministeries, de Europese Commissie, Asian Development Bank, de Wereldbank, bedrijven en brancheorganisaties.

STC-Group in onderzoek en advies duurzaam transport en logistiekHet team

Het team van STC-NESTRA bestaat uit vier ervaren experts op het gebied van duurzaam transport en logistiek: René Meeuws, Harrie de Leijer, Sandra van Putten, Martin Quispel en Albert Bos (algemeen directeur).

Dit team beschikt over expertise op het gebied van binnenvaart, multimodaal transport en transport- en handelsbevordering. Het team van STC-NESTRA beschikt daarnaast over ruime ervaring op het gebied van de volgende activiteiten:

  • Versterking, ontwikkeling en evaluatie van overheids- en sectorbeleid, wet- en regelgeving en publiek-private samenwerking ten aanzien van transport en logistiek;
  • Kennisoverdracht, ontwikkeling en versterking van de transportsector en de logistieke sector binnen en buiten Europa. De leden van het team hebben veel projecten uitgevoerd in Centraal-Europa en Oost-Europa, Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Afrika;
  • Projectmanagement voor internationale consortia voor de uitvoering van adviesopdrachten, R&D-projecten, handelsmissies en trainingsprojecten. (Bron: STC)

Bekijk de foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief