STC-Group houdt Bedrijvendag

435

Op 24 januari 2014 organiseert de STC-Group een Bedrijvendag. Vrijwel alle locaties van de STC-Group openen op die dag de deuren voor het bedrijfsleven uit de maritieme, logistieke, procestechnologische en havensector.

Bedrijven zijn van harte welkom om zich te laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van training en opleiding en kunnen een kijkje nemen in het omvangrijke simulatorenpark dat de STC-Group inzet bij training en opleiding.

Miljoenen
STC-Group houdt BedrijvendagDe STC-Group heeft de afgelopen jaren miljoenen euro’s geïnvesteerd in de kwaliteit van docenten, trainers, lesmaterialen, locaties, praktijkfaciliteiten en simulatoren. Daarmee is de STC-Group klaar om ook in de toekomst (potentiële) medewerkers op te leiden en bij te scholen. Op vrijwel alle STC-locaties in Rotterdam, Brielle, Katwijk en Stellendam worden op 24 januari 2014 sectorspecifieke activiteiten georganiseerd. Het bedrijfsleven kan een kijkje nemen op de opleidingsschepen, in de simulatoren en in de praktijkfaciliteiten zoals het composietenlab, de machinekamer en de oefenfabriek. Er zijn diverse sectorspecifieke programma’s ontwikkeld.

Grootste ter wereld
Het oefenen op simulatoren is een belangrijke pijler onder het onderwijs- en trainingsmodel van de STC-Group. Simulatoren brengen op elk moment iedere gewenste praktijksituatie binnen bereik en – minstens net zo belangrijk – ook iedere ongewenste. De STC-Group beschikt over het grootste simulatorenpark ter wereld. Naast diverse full mission brugsimulatoren, Rijn- en binnenvaartsimulatoren, (offshore) kraansimulatoren, baggersimulatoren en zeevisvaartsimulatoren, beschikt de STC-Group ook over een unieke transportketensimulator. Al deze faciliteiten zijn op 24 januari te bezichtigen.

Het volledige programma van deze dag is terug te vinden op de website van het STC. Hier kan men zich ook aanmelden. (Bron: STC)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter